23.01.2020

Beurs van Berlage | Amsterdam | 11.00 - 18.30 uur


NE20
JOUW AANDEEL IN
DE NIEUWE ECONOMIE

HET GROOTSTE DUURZAAMHEIDS- FESTIVAL VOOR ONDERNEMERS


Scroll naar beneden voor meer informatie over het het programma.

Stel je voor: een plek waar duizend ondernemers, experts en beslissers bijeen komen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: sneller naar een circulaire, klimaatneutrale en inclusieve economie met eerlijke ketens. Donderdag 23 januari 2020 is de Beurs van Berlage deze plek. Voor één dag verandert dit traditionele middelpunt van de financiële wereld in het grootste duurzaamheidsfestival voor ondernemers: NE20. Oftewel: Nieuwe Economie ’20. Ben jij erbij?

KEYNOTES

Welke hardnekkige principes van de oude economie moeten overboord om de nieuwe economie (sneller) te bereiken? Ofwel: op welke vlakken is leiderschap nodig? Luister naar ontroerende keynotes en laat je mening gelden bij diverse paneldiscussies. En dat onder leiding van onze festivalvoorzitter Sofie van den Enk.

BREAK-OUTS

Geen woorden, maar daden. Dat is de sfeer die je proeft wanneer je aanschuift bij een interactieve sessie, georganiseerd door een bedrijf dat de vertaalslag naar de praktijk heeft gemaakt. Je verlaat de zaal geboeid door discussies met je buurman en vastberaden om verder aan de slag te gaan binnen je eigen organisatie.

MINI-COLLEGES

Wanneer je de koptelefoon opzet verdwijnen de omringende geluiden van het festival. Je hoort enkel nog de spreker voor je, die jou verrast met scherpe inzichten en prikkelende anekdotes. Na een half uur eindig je op het puntje van je stoel en ben je up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen rond een specifiek thema.

BEURSVLOER

Of je nu op zoek bent naar nieuwe contacten of bij wilt praten met oude bekenden: de beursvloer is dé plek om te investeren in je netwerk. Ontdek producten en diensten die je nieuwe inspiratie en mogelijke businesskansen opleveren. Benieuwd wie je zoal tegenkomt? Bekijk de deelnemende via de knop organisaties hieronder.

DIT EVENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

EVENTPARTNER NS

Een mobiele, bereikbare samenleving draagt bij aan een gezonde en levendige economie. Reizen per trein is beter voor het milieu dan veel andere vormen van vervoer. Bovendien ver bindt het mensen.

NS is koploper in duurzame mobiliteit. Vanuit NS Zakelijk adviseren wij je graag over een duurzaam mobiliteitsbeleid voor jouw organisatie. Onze ambitie is om in 2020 klimaatneutraal reizen mogelijk te maken.

EN ONZE PROGRAMMAPARTNERS


NE20 IS EEN INITIATIEF VAN MVO NEDERLAND

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. De nieuwe economie is een toekomstbestendige: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens.


Alleen in de nieuwe economie kunnen ondernemers blijven ondernemen. Daarom is het bereiken ervan het doel. Dat lukt nog sneller als de beweging zo groot mogelijk is. Op dit moment is dat ongeveer 2.000 partners, maar groei is nodig. MVO Nederland maakt innovaties mogelijk via onverwachte samenwerkingen tussen ondernemers en creëert de juiste condities via belangenbehartiging bij overheden en financiers.


Ons doel is bereikt bij het kantelpunt in 2025: minimaal twintig procent van het Nederlandse bnp gaat om in de nieuwe economie. Word partner en neem je aandeel in de nieuwe economie.

Meer informatie: www.mvonederland.nl

NE20 IS AFVALVRIJ DANKZIJ

NE20 IS KLIMAATNEUTRAAL DANKZIJ